Att Våga by designLenaW

En uppskattad present fylld av omtanke. 

För andra är det "bara" ett smycke - för dig så mycket mer.

Att Våga by designLenaW är en serie smycken med budskap från dig till dig, smycken som peppar och stöttar,  inspirerar och motiverar, påminner om vart du är på väg och hur långt du har kommit. 


Mod, Styrka, Energi, Lycka, Balans, Tillit, Klarhet, Hopp, Upp och Ner, Frihet, Respekt, Seren, Vilja,YES! 

- varje budskap har sin egen ädelsten som med sina egenskaper bidrar till smyckets alldeles speciella historia. 


Lena om Att Våga by designLenaW:

Det började med en gubbe

Sensommaren 2012, i samband med OS i London, var jag väldigt inspirerad av alla de som vågade ta steget att göra något nytt i livet och av alla idrottare som satsade stenhårt på sin dröm och så föddes Att Våga - gubben, grunden i serien Att Våga by designLenaW.  

Gubben blev snabbt en populär present att ge bort till nyblivna studenter eller kompisar som behövde lite extra pepp och men också en värdefull present att ge till sig själv.  Men under åren har Att Våga-gubbarna ibland känts lite som en främmande fågel bland mina andra smyckeserier - de har liksom inte riktigt passat in. 

Så faller saker på plats sådär helt plötsligt. Inför utställningen You & Me som jag hade tillsammans med Laila Orning på hösten 2015 skrev Laila om oss - ”Vi är två kreativa människor som sällan gör något som våra hjärtan inte har godkänt. Även om vi båda är företagare och livskonstnärer så finns där alltid en röd tråd i att våga. Våga vara nyfiken, Våga prova något nytt.”    och att just våga är något som är så oerhört viktigt. Och där var ju mina gubbar!  - viktiga för mig och, har jag märkt, för andra som behöver lite stöd, lite inspiration, lite motivation, en liten puff i rätt riktning.

Den fantastiska bilden av fotografen Malin Landgren förmedlar allt som Att Våga-serien står för - att våga ta steget för att komma vidare - och ligger till grund för de speciella förpackningarna i Att våga-serien.

En blick i backspegeln säger mig att Att Våga-serien nog är de av mina smycken som är allra mest jag. Smycken som är lite mer än bara smycken, smycken som, utan att vara för tydliga och påstridiga, förmedlar ett budskap från dig till dig - sådär lite subtilt så att bara du vet. Riktiga powersmycken!


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW