Att Våga gubbe Upp och Ner

Att Våga-gubben Upp och Ner  har ett huvud  i karneol. Karneolen har ett rykte om sig att vara en kreativ och inspirerande sten som får livslusten att


 


Att Våga-gubben Upp och Ner  har ett huvud  i karneol. Karneolen har ett rykte om sig att vara en kreativ och inspirerande sten som får livslusten att blomstra.
Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad ( borstad, lite "repig") yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm. 

Upp och Ner är en specialgubbe och du kan kan köpa enbart gubben som hänge eller som halsband i en ormlänkskedja i silver ((42 cm)  eller på en gummirem ( välj egen längd) 
Att Våga-gubben levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens historia i kortversion och stenens innebörd.  

Lena W om Upp och Ner:

Normalt kommer det en ny Att Våga-gubbe varje vår men just nu är allt ändå är upp och ner så varför inte presentera en ny gubbe mitt i höstmörkret och pandemins grepp. Inför utställningen Moments, som skulle varit i november 2020 men som vi skjutit till 2021, var Att Våga gubbarna en underliggande inspirationskälla och min utställningskompis Laila Orning  sa en dag -”Jag vill ha en upp och nervänd gubbe, kan du göra en till mig”. Vi höll på att utmana oss själva i tankar och tekniker, lokaler och processer, och efter att det till att börja med känts svårt och inte alls i linje med  Att Våga så ramlade gubben en kväll helt plötsligt på plats,  med rörelsemönster, sten, namn och allt. Lite typiskt är det. Men upp och ner vända tider kräver kreativitet och att vi tänker på nya sätt, lite rymd och galenskap för att inspirera.  Och det var precis vad som hände. 

Upp och Ner fick en kropp som utstrålar lite galenskap, mod, glädje och utmaning. Huvudet blev en härlig orange karneol - en sten som sprudlar av kreativitet och inspiration, får livslusten att blomstra och ger aptit på livet. Och det är väl precis det vi behöver nu när allt är Upp och Ner i vår värld och vi måste acceptera att vi varken har kontroll eller vet vart vi är på väg.  Jag hoppas att Upp och Ner kan inspirera och hjälpa till att hitta nya lösningar och idéer oavsett vad som kommer i din väg.designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW