Att Våga Gubben Klarhet

Att Våga-gubben KLARHET har ett huvud i krackelerad bergkristall.  Bergkristallen är en kvartssten som har förmåga att skydda mot all negativitet och lagra


 


Att Våga-gubben KLARHET har ett huvud i krackelerad bergkristall.  Bergkristallen är en kvartssten som har förmåga att skydda mot all negativitet och lagra positiv energi. Den hjälper oss att öka fokus och koncentrationsförmåga, man kan få hjälp att fatta beslut och har lättare att känna vad man vill och hur man kan lösa ett problem. Oftast är bergkristallen helt klar men den förekommer också krackelerad.
Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad ( borstad, lite "repig") yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm.  Du kan köpa enbart gubben som hänge  eller gubben som halsband  i en ormlänkskedja. (42 cm) . 
Att Våga-gubben levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens historia i kortversion och stenens innebörd.


LenaW om KLARHET: 

Att Våga-gubben Klarhet är ett barn av sin tid. Att komma till insikt är delvis ett resultat av tillit så för mig kändes det helt naturligt att det blev klarhet efter tillit. Det som kändes aktuellt förra året, det som rörde om i grytan och fick oss att ifrågasätta mycket runt omkring oss och utmana systemen har delvis kommit in i strukturen, ramlat på plats och vi kan gå vidare med nya insikter.  Bergkristallen är just en sådan sten som hjälper oss att komma vidare, att lösa problem och komma till insikt.
Men vad gör en krackelerad sten i ett smycke som heter klarhet ? Ja det är bara en extra twist. Hur mycket jag än älskar bergkristallen så tycker jag är att när den är helt rund och genomskinlig så kan den kännas lite tråkig.  Då blir det lite roligare med en krackelerad, men egenskaperna är desamma. designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW