Att Våga Gubbe Balans

550 kr


Att Våga-gubben BALANS har ett huvud i mossagat. Mossagaten sägs var en stärkande, stabiliserande sten som förbättrar självkänslan och stimulerar oss att se det vackra i allt som omger oss.
Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad ( borstad, lite "repig") yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm. Du kan köpa enbart gubben som hänge eller gubben som halsband i en ormlänkskedja. (42 cm)
Att Våga-gubben levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens historia i kortversion och stenens innebörd.  


LenaW om BALANS: 

Att Våga Gubben Balans kom i maj 2017 vid en tid då vi talade väldigt mycket om vikten av att ha balans i livet. Jag ville skapa en gubbe som hade harmoni i rörelsen men ändå var på väg, Den bild jag såg framför mig när jag jobbade med gubben var en en ballerina högst upp ett hopp, då hon är i perfekt balans stilla men också på väg. Valet av mossagat som huvud var inte så svårt. När vi är i balans är vi stabila och har mycket lättare att se allt det vackra omkring oss så stenens egenskaper passade direkt in.