Att Våga Gubbe Balans

Att Våga-gubben BALANS har ett huvud i mossagat. Mossagaten sägs var en stärkande, stabiliserande sten som förbättrar självkänslan och stimulerar oss att se det


 


Att Våga-gubben BALANS har ett huvud i mossagat. Mossagaten sägs var en stärkande, stabiliserande sten som förbättrar självkänslan och stimulerar oss att se det vackra i allt som omger oss.
Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad ( borstad, lite "repig") yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm. Du kan köpa enbart gubben som hänge eller gubben som halsband i en ormlänkskedja. (42 cm)
Att Våga-gubben levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens historia i kortversion och stenens innebörd.  


LenaW om BALANS: 

Att Våga Gubben Balans kom i maj 2017 vid en tid då vi talade väldigt mycket om vikten av att ha balans i livet. Jag ville skapa en gubbe som hade harmoni i rörelsen men ändå var på väg, Den bild jag såg framför mig när jag jobbade med gubben var en en ballerina högst upp ett hopp, då hon är i perfekt balans stilla men också på väg. Valet av mossagat som huvud var inte så svårt. När vi är i balans är vi stabila och har mycket lättare att se allt det vackra omkring oss så stenens egenskaper passade direkt in.


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW