Att Våga gubbe MOD

Att Våga-gubben MOD  har ett huvud  i ametist. Ametist är en lilafärgad kvartssten och har ett rykte om sig att vara djupt lugnande för tankar och kän


 


Att Våga-gubben MOD  har ett huvud  i ametist. Ametist är en lilafärgad kvartssten och har ett rykte om sig att vara djupt lugnande för tankar och känslor och skyddar mot negativitet och stress.
Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad ( borstad, lite "repig") yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm. Du kan köpa enbart gubben som hänge eller gubben som halsband i en ormlänkskedja. (42 cm) 
Att Våga-gubben levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens historia i kortversion och stenens innebörd.  

Lena W om MOD:
Att Våga-gubben Mod är ursprungsgubben, den allra första gubben vars kropp fick bli förebild för allra andra gubbar. En gubbe som med huvudet högt, ryggen rak och orubbad tro tar sig för att utforska nya vägar i livet. Ametisten är min absoluta favoritsten och månadssten så därför var valet enkelt när jag tänkte på vilket huvud det skulle vara.Eftersom det sägs att den lugnar och motverkar negativa tankar och stress så passade det så bra för en MOD-gubbe. 


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW