Att Våga Gubbe Lycka

Att Våga-gubben LYCKA har ett huvud i rosenkvarts. Rosenkvartsstenen sägs läka hjärtat och själen och drar till sig kärlek och romanser. Varje gubbe är han


 


Att Våga-gubben LYCKA har ett huvud i rosenkvarts. Rosenkvartsstenen sägs läka hjärtat och själen och drar till sig kärlek och romanser. 

Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad ( borstad, lite "repig") yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm. Du kan köpa enbart gubben som hänge eller gubben som halsband i en ormlänkskedja. (42 cm) 

Att Våga-gubben levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens historia i kortversion och stenens innebörd.  


LenaW om LYCKA: 

Att Våga-gubben Lycka är en glad gubbe med armarna högt i skyn och mitt i ett ”hoppsa-steg”. Som att du vill omfamna världen för att du är så glad. Rosenkvartsen är en romantisk sten och det hör ju ihop med lycka och sen sägs den läka själ och hjärta och det behövs för att vara lycklig så LYCKA kan man ha både för att visa att man är lycklig men också för att få lycka.


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW