Att Våga Gubbe Tillit

Att Våga-gubben TILLIT  har ett huvud  i sodalit. Sodalit är en sten som stärker din självkänsla, som uppmuntrar dig att stå upp för dig själv och det


 


Att Våga-gubben TILLIT  har ett huvud  i sodalit. Sodalit är en sten som stärker din självkänsla, som uppmuntrar dig att stå upp för dig själv och det du tror på, att lita på dig själv och andra och på din intuition. Den sägs stimulera kreativt tänkande. Sodaliten är oftast blå men förekommer även i andra färger.
Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad ( borstad, lite "repig") yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm. Du kan köpa enbart gubben som hänge eller gubben som halsband i en ormlänkskedja. (42 cm)
Att Våga-gubben levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens historia i kortversion och stenens innebörd.  

LenaW om TILLIT: 

Tillit blev gubben för våren 2018. Alla Att Våga gubbar är på väg från vänster till höger - utom Tillit - han går med driv och styrka mot strömmen. Påverkad av kraften från sodaliten som sägs vara en gränsöverskridande sten och uppmuntrar dig att tro på dig själv. Tillit är inte ett ord vi använder så ofta och jag läste någonstans att det inte har en klar definition. Men det är en känsla - när vi känner tillit så vågar vi göra saker vi vill, saker vi drömmer om, vi vågar stå upp för det vi tror på, vi litar på oss själva och andra. Mycket i vårt moderna samhälle bygger på att vi känner tillit till de system som finns runt omkring oss, att de ska fungera. Men diskussionerna under slutet av 2017 början av 2018 hade fått många att reflektera om vi verkligen kan lita på systemen som finns runt omkring, förtjänar de vår tillit. Så gubben kändes väldigt aktuell även om det kanske inte var meningen från början - eller så fanns de tankarna där undermedvetet och drev mig i den riktningen, det är svårt att säga vad som kommer först.


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW