Att Våga Gubbe RESPEKT

Att Våga-gubben RESPEKT har ett huvud i röd granat. Granaten sägs symbolisera förmågan att stå fast vid sitt ord och påminner oss om att det är viktigt att ha b


 


Att Våga-gubben RESPEKT har ett huvud i röd granat. Granaten sägs symbolisera förmågan att stå fast vid sitt ord och påminner oss om att det är viktigt att ha båda fötterna på jorden. Den har också en kärleksfull energi och ger oss lust, glädje, mod och styrka i livet.  Granat förekommer i olika färger.

 

Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad (borstad, lite "repig") yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm. Du kan köpa enbart gubben som hänge eller gubben som halsband i en ormlänkskedja. (42 cm) 


Att Våga-gubben levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens historia i kortversion och stenens innebörd.  LenaW om RESPEKT  

Respekt är ett mångfacetterat ord. Sätta sig i respekt och visa respekt blir som två sidor av samma mynt. En del förknippar det med rädsla och auktoriteter, för andra innebär det att visa hänsyn och aktning. Är respekt en känsla, en egenskap, ett tillstånd, ett rättesnöre, en värdering- ja  vad är det egentligen? Det är svårt att sätta en etikett på vad det egentligen är. Det känns ibland som att respekt är något som många pratar om men som man också missbrukar.  För mig är att visa respekt och att bli respekterad något grundläggande och positivt. Att respektera andra, men också mig själv.


Respekt var faktiskt inte mitt första val för årets gubbe utan jag fick det som tips av en klok person. Tankarna spretade åt lite olika håll i år men när jag hörde förslaget så klickade allt på plats direkt - tanken, rörelsen, stenen och namnet. I den tid vi lever i så känns respekt som oerhört viktigt. Det är inte fråga om att ha rätt eller fel men vi måste respektera våra olikheter och visa varandra hänsyn och förståelse, respektera gemensamt uppsatta förhållningssätt och principer och ta hänsyn till att vi kanske inte har samma ingångsvärden du och jag.


Att Våga-gubben RESPEKT har fått en stadigt förankrad hållning som vill förmedla integritet och sätta gränser, med armar som känns omfamnande och trygga - båda sidorna av respekt.  Den röda granaten är både kärleksfull och stadig och kändes som ett självklart val till huvud.


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW