Att Våga Gubbe Frihet

Att Våga-gubben FRIHET har ett huvud av citrin. Citrinen står för glädje och energi. Det är en positiv sten som hjälper oss att se ljust på tillvaron, den gör d


 


Att Våga-gubben FRIHET har ett huvud av citrin. Citrinen står för glädje och energi. Det är en positiv sten som hjälper oss att se ljust på tillvaron, den gör dig på gott humör. 


Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad ( borstad, lite "repig") yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm. Du kan köpa enbart gubben som hänge eller gubben som halsband i en ormlänkskedja. (42 cm) 

Att Våga-gubben levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens historia i kortversion och stenens innebörd.  Lena W om FRIHET:

Att Våga-gubben FRIHET är ett barn av sin tid. ”Frihet är det bästa ting som sökas kan all världen kring” skrev  biskop Thomas i sin frihetsvisa från 1400-talet och de orden är lika sanna idag. Efter ett år av restriktioner och regleringar, som de flesta av oss inser är nödvändiga men inte desto mindre besvärande, så är vårt behov av frihet mer aktuellt än någonsin.  Jag ville göra en glad och sprudlande gubbe, en gubbe som förmedlar energi, glädje och tillförsikt om framtiden.   Och även om rörelsemönstret i gubben är viktigt så kom faktiskt stenen först den här gången. Citrin är en sten som sägs ha alla de egenskaper som jag ville att gubben skulle ha och efter att ha bestämt sten kom uttrycket av sig självt. Jag hoppas Att Våga-gubben Frihet kan förmedla just känslan av frihet till sin bärare. 


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW