Att Våga gubben YES!

Att Våga-gubben YES!  har ett huvud i 18 k guld. Den kemiska beteckningen för guld, Au,  kommer från det latinska namnet för guld aurum vilket betyder


 


Att Våga-gubben YES!  har ett huvud i 18 k guld. Den kemiska beteckningen för guld, Au,  kommer från det latinska namnet för guld aurum vilket betyder ungefär ”morgonrodnad”  eller ”gryningens sken”. Varje resa fortsätter med en ny dags gryning och YES!- gubben vill påminna dig om hur stark du är och hur långt du kommit på din egen resa oavsett vilken den är.
Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad ( borstad, lite "repig") yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm.  YES!-gubben kan bara köpas som komplett halsband  med en ormlänkskedja. (42 cm).

Att Våga gubben YES! är ett ”Limited Edition-smycke”  på max 300 st. När du köper ett halsband får du själv välja det nummer du vill ha (om det finns kvar förstås). Gubben  levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens innebörd, och gubbens valda nummer i serien. 


LenaW om YES!

YES!-gubben kom till efter att en kund länge önskat en gubbe med ett huvud i guld. Men guld har inte egenskaper på samma sätt som de andra stenarna jag använder till huvuden på gubbarna så jag fick tänka i andra banor. Guld är ju det ultimata beviset på framgång inte minst i idrottens värld och för att befästa framgången skapades YES! - för den som som har uppnått något speciellt,  den som vill påminnas om hur stark den är eller hur långt den kommit på resan att nå sitt mål. Ledorden när jag funderade på gubbens rörelsemönster var jag kan, jag har nått mitt mål, jag har gjort det här, jag är så värd det.

Jag vill göra YES!-gubben ännu mer personlig, ännu mer speciell så därför är den ett ”Limited Edition-smycke” med gränsen max 300 st. Men i den här numrerade serien får man själv välja det nummer man vill ha (om det finns kvar förstås). Tanken är att man kan välja ett nummer som är viktigt för en själv - sitt turnummer, födelsedag, datum då man påbörjade sin resa eller nådde sitt mål eller något helt annat.   YES! gubben kommer jag bara att sälja ute på events och i min egen webbshop för att det ska funka med numreringen.   Yes!-gubben är lite smalare än de andra gubbarna, lite mer kompakt och kroppsspråket är inspirerat just från en knuten näve och yes - jag lyckades.


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW