Hur det började...


"Det vackra finns ofta i det som inte är helt perfekt och tillrättalagt, det som har en oväntad ingrediens eller en oväntad twist som vid en första anblick inte hör dit men som ändå känns helt naturlig och gör det fullkomligt." 

Lena WENKELT, TIDLÖST, ÄKTA , PERSONLIGT och ROLIGT -   det är några av ledorden i mitt arbete. 

Tar du hand om dina silversmycken så håller de en evighet. Därför är det viktigt för mig att designen upplevs tidlös men ändå modern. Tidlösa smycken med enkla linjer och en lekfull touch.  Smycken som har en tydlig historia och innebörd. designLenaW smycken ska få dig att skina,  göra dig starkare, säkrare och gladare.


"  Smycken som finns och känns men det är inte de som syns först - det är du. "


                 

EN SILVERDRÖM  ….men så har det inte alltid varit.

Efter att ha arbetat ”med huvudet” i en kreativ värld under många år ville jag skapa något med händerna och allt började när jag lärde mig knyta pärlhalsband och blev helt förälskad i alla färger på pärlor men framförallt alla former. Klassiska runda vita blandade med ovala, droppformade och barockpärlor i alla färger. Jag som egentligen aldrig varit speciellt intresserad av smycken förlorade mig helt i pärlornas värld. Det var bara ett krux - det fanns så tråkiga lås, så jag anmälde mig till en kurs i silversmide för att lära mig göra lås och sen var jag helt fast i metallens värld. Så många lås har det i ärlighetens namn inte blivit sen dess men mycket annat. 

Välkommen till designLenaW