Att Våga Gubbe VILJA

Att Våga-gubben VILJA  har ett huvud i blå guldsten, en sten som för tankarna till en natthimmel fylld med stjärnor. Den blå guldstenen kallas ibland ambit


 


Att Våga-gubben VILJA  har ett huvud i blå guldsten, en sten som för tankarna till en natthimmel fylld med stjärnor. Den blå guldstenen kallas ibland ambitionens sten för den hjälper dig att uppfylla något du drömmer om. 

Varje gubbe är handgjord, med lätt smärglad (borstad, lite "repig") yta och alla ser lite olika ut. Storlek ung. 3 cm. Du kan köpa enbart gubben som hänge eller gubben som halsband i en ormlänkskedja. (42 cm) 

Att Våga-gubben levereras i en speciellt framtagen förpackning som innehåller ett litet kort med gubbens historia i kortversion och stenens innebörd.  


LenaW om VILJA 

Den blåa guldstenen har legat i gömmorna i verkstan i flera år och bara bidat sin tid känns det som. Inför arbetet med årets gubbe dök den upp precis som om den ville säga att ”Nu, nu är det det min tid. Nu vill jag komma till tals”. 

Stenen ser ut som himlen om natten,  djupt mörkblå och fylld av miljoner stjärnor som glittrar, och vem har inte suttit och tittat upp mot just en sån himmel och önskat sig något som man kanske alltid har drömt om.  

Guldstenen är egentligen inte är en naturlig sten utan gjord av glas och innehåller små små kopparstänk som gör att den glittrar. Den andas längtan, önskan och  drömmar och kallas ibland också för ambitionens sten just för att den uppmuntrar och motiverar dig när du hoppas på något, drömmer om något.  

Och det är två viktiga sidor av årets gubbe - önskan/drömmen och ambitionen/drivet. 

En gubbe som säger Jag hoppas! Jag vill! Jag ska!


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW