Fira framgång!  Ge studenten ett minne som håller hela livet.

Fira framgång! Ge studenten ett minne som håller hela livet.

3/05, 2024

Vi närmar oss examenssäsongen, en tid för firande och reflektion över både prestationer och vad framtiden bär med sig. För många studenter representerar examen en viktig milstolpe och att välja den perfekta presenten för att fira den är viktigt. Men att välja rätt present för en student kan vara en utmaning, man vill ju att det ska bli rätt både att ge och att få. Jag tror på att skapa minnen som varar livet ut. Ett handgjort silversmycke från designLenaW är en personlig examenspresent som håller länge och bara blir finare och finare ju mer man bär det. 

Ett smycke som är en av mina personliga favoriter till studenten är Att Våga gubben YES!   Det är ett smycke som både påminner om allt man har uppnått samtidigt som det följer med på nästa kapitel.  Yes!-gubben görs bara i ett begränsat antal och man kan välja ett nummer mellan 1 - 300 som betyder något extra för mottagaren - examensdatumet,  födelsedagen eller något annat. Det gör att det blir lite extra personligt. Läs mer om YES! gubben här.

En par andra populära gubbar till studenten är Styrka och Vilja  för vem behöver väl inte massor med både styrka och jävlar anamma med sig in i vuxenlivet.  Titta in på gubbarnas sida  för det finns många alternativ och det bästa med gubbarna är att de passar både killar och tjejer och kan bäras både i kedja och läderrem. 

Ett annat förslag är det klassiska hjärthalsbandet med en liten pärla.  Hjärtat har sin egen unika form och ligger fint i halsgropen i oändligt många år framöver. 

Och en riktig klassiker är förstås manschettknapparna. Även om de kanske inte används varje dag så bör de finnas i varje killes garderob eller hur? Jag brukar säga att det är något man inte vet att man saknar förrän precis den dagen man behöver dem.   

Hoppas du att du fått lite tips på presenter till examen. Fler idéer hittar du här 

hälsningar

Lena designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW