Årets Att Våga gubbe är här - VILJA  med ett huvud av blå guldsten

Årets Att Våga gubbe är här - VILJA med ett huvud av blå guldsten

18/03, 2024

”The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams” 

- Eleanor Roosevelt


Årets Att Våga gubbe  är här - VILJA  med ett huvud av blå guldsten 

De flesta Att våga-gubbar i serien är på ett eller annat sätt  barn av sin tid. Efter de senaste årens gubbar HOPP,  FRIHET, RESPEKT och SEREN, alla så starkt präglade av pandemin och stora händelser i vår omvärld, kändes VILJA som en naturlig följd. För alla har vi önskningar och drömmar som vi vill uppnå alldeles oavsett hur världen runt omkring oss ser ut.

Inför arbetet med årets gubbe dök den blå guldstenen upp precis som om den ville säga att ”Nu, nu är det  min tid. Nu vill jag komma till tals”. Stenen har legat i gömmorna i verkstan i flera år och bara bidat sin tid känns det som.

Stenen ser ut som himlen om natten,  djupt mörkblå och fylld av miljoner stjärnor som glittrar. Och vem har inte suttit och tittat upp mot just en sån himmel och önskat sig något som man kanske alltid har drömt om.  Guldstenen är egentligen inte är en naturlig sten utan gjord av glas och innehåller små, små kopparstänk som gör att den glittrar. Den andas längtan, önskan och drömmar men kallas ibland också för ambitionens sten just för att den uppmuntrar och motiverar dig när du hoppas på något, drömmer om något.  

Och det är två viktiga sidor av årets gubbe -  både önskan/drömmen och ambitionen/drivet.

En gubbe som säger Jag hoppas! Jag vill! Jag ska!

Hoppas  Att Våga-gubben VILJA kan stötta dig att uppnå dina drömmar.

Se den här 


// Lena 


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW