Att Våga by designLenaW

För andra är det "bara" ett smycke - för dig så mycket mer.

Att Våga by designLenaW är en serie smycken med budskap från dig till dig, smycken som peppar och stöttar,  inspirerar och motiverar, påminner om vart du är på väg och hur långt du har kommit.

I serien ingår armband, långa och korta örhängen och Att Våga-gubbarna alla med stenar med en speciell betydelse.


MOD

ENERGI

STYRKA

KLARHET

HOPP

YES!

LYCKA

BALANS

TILLIT

FRIHET

UPP och NER


RESPEKT


Det började med en gubbe

Inspirerad av alla idrottare som vågar satsa på sin dröm och av alla de som vågar ta steget att göra något nytt, eller ta en paus i livet - så kom gubben till under sensommaren 2012 i samband med OS i London och så vill gubben inspirera alla att våga satsa. Gubben har  blivit en populär "pepp-gubbe" och är en fantastisk present om du vill ge någon lite extra energi eller styrka. Den kallas ibland också springgubben och peppar många i sina träningssatsningar. Varje Gubbe kommer i en egen förpackning med en fantastisk bild av fotografen Malin Landgren som bakgrund och ett litet kort med en kortversion av gubbens historia och innebörden av ädelstenen som utgör huvudet på den speciella gubben.

designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW