Movement halsband

Movement är ett tidlöst halsband, ett böljande silverhänge med sötvattenpärla på ormlänkskedja. Hänget finns med två färger på pärlan rosa eller vit . Kedjan är


 


Movement är ett tidlöst halsband, ett böljande silverhänge med sötvattenpärla på ormlänkskedja. Hänget finns med två färger på pärlan rosa eller vit . Kedjan är 45 cm lång och hänget ungefär  6 - 7 cm.  Varje hänge är handgjort och därför lite olika i sitt rörelsemönster.  Pärlan hänger antingen till vänster eller till höger. 

Inspirerad av vågornas rörelser och blad som rör sig i vinden är Movement kanske den mest romantiska serien av alla designLenaW smycken med den klassiska sötvattenpärlan i vitt eller rosa.

Serien innehåller enkla och klassiska halsband, örhängen och armringar som passar lika bra till jeansen som till festklänningen.

Varje sommar görs ett begränsat antal hängen med en aktuell sommarfärg. Om färgen finns i menyn finns det hängen kvar.
2017 - grön 
2018 - syrenlila 
2019 - blå designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW