Let´s Talk halsband Loud and Clear

Halsbandet Let´s talk  med talk-bubblan på lång kedja är en hyllning till alla som pratar om viktiga saker i vår värld. De som är öppna och diskuterar och


 


Halsbandet Let´s talk  med talk-bubblan på lång kedja är en hyllning till alla som pratar om viktiga saker i vår värld. De som är öppna och diskuterar och ventilerar, vänder och vrider på vad de tycker. Mer än någonsin under senare tid ser man vikten av att vi verkligen pratar med varandra, lyssnar på varandra, för att vi ska utvecklas, kunna förändra och inte cementeras i vårt tänk.
Let´s talk Loud and clear - det långa halsbandet har en bubbla som är ungefär 4 x 3,5 cm och hänger i en 70 cm lång kulkedja i sterling silver.  hänget är 2,5 mm tjockt.
Varje let's talk bubbla  är handgjord och blir lite olika i sin utformning och storlek. Bubblorna har en lätt arbetad yta som gör dem lite matta och repiga medan kanterna är högblanka.

Den stora bubblan Loud and clear går att få med ett ord stämplat på hängets ena sida  om du vill bjuda in till vad du tycker är viktigt att prata om. Skriv i så fall vilket ord du vill ha vid din beställning och räkna med 2-3 dagars extra leveranstid. 

Let´s talk finns också i en liten variant för halsgropen  Whispering - med en bubbla som är ungefär 3 x2,5 cm och hänger i en 45 cm lång kulkedja i sterling silver. Hänget är 1,5 mm tjockt.


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW