Conversation halsband

Conversation är ett halsband med många pratbubblor. Varje halsband är handgjort och lite olika i sin utformning med olika storlek och riktning på pratbubblorna.


 


Conversation är ett halsband med många pratbubblor. Varje halsband är handgjort och lite olika i sin utformning med olika storlek och riktning på pratbubblorna. Bubblorna har en lätt arbetad yta som gör dem frostade, lite matta  medan kanterna är högblanka.

Conversation halsband finns med stora eller små bubblor. Det stora halsbandet har 5 - 7 bubblor  i olika storlekar. Det lilla halsbandet har 5 små ganska jämnstora bubblor. 

Hela halsbandet i sterlingsilver och är cirka 52/53 cm långt. 


De små pratbubblorna från serien Talk låg på arbetsbordet och plötsligt hade det bildats ett nytt mönster som jag föll för direkt. Och många pratbubblor blir ju just en konversation. 
Man måste delta i en konversation för att kunna förändra den så låt oss sätta igång - vad ligger dig varmast om om hjärtat?  

 


designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW