Älskade hjärtan

Älskade hjärtan

29/01, 2024

Alldeles snart är det dags för en av de ”mesta” presentdagarna  Alla Hjärtans dag. Blommor och choklad lär vara den mest populära presenten den dagen men själv tycker jag, förstås, att ett smycke är det bästa sättet att säga att man tycker om någon.

Våra älskade hjärtan kan se lite olika ut men oavsett om de är klassiska eller utmanande i sin form så sprider de kärlek eller hur?  


Såhär inför Alla Hjärtans dag har jag gjort några nya smycken som har sin utgångspunkt i andra serier. My secret love är en nyhet influerad av serien Hemligheter med den lite dolda pärlan. Finns som hängsmycke just nu men det kommer mer.  Free Heart med ett drag av Moments är också något som vuxit fram de senaste dagarna. Och hjärtan med  färg, massor av färg! Inför utställningen No 10 i höstas experimenterade jag med att ge silvret en rejäl färgklick och lagom till Alla Hjärtans dag har det blivit några färgglada hjärtsmycken. 


Alla designLenaW:s kärlekssmycken, gamla som nya,  finns samlade här  och ända fram till Alla Hjärtans Dag fylls det på med nya smycken i kärlekens tecken att eftersom de lämnar verkstadsbänken.  


Och självklart finns de tidlösa Free Heart och Heartbeat klassikerna alltid kvar.  


Önskar dig en härlig ”kärlekens tid” 

Lena 
designLenaW gör tidlösa silversmycken med enkla linjer och en lekfull touch. Smycken som har en tydlig historia och innebörd, som blir mer än bara smycken, Alla tillverkade för hand i verkstan utanför Stockholm

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 designLenaW